Zen-Shiatsu in Purmerend

Leer de Japanse manuele methode kennen die ook wel bekend staat als acupunctuur zonder naalden!

Zen-Shiatsu in Purmerend

In de Purmer-Noord. vlakbij het busstation heb ik mijn praktijk Metafeelgood. Daar oefen ik Zen-Shiatsu uit, een meridiaan therapie uit Japan voor wie moeite heeft met acupunctuur vanwege de naalden is dit een uitkomst.

Wat de acupuncturist met naalden doet doet de Shiatsu therapeut met de handen! Verbinding maken met de Qi in de meridianen en daarmee de balans herstellen en blokkades opheffen!

Bij Zen-Shiatsu lig je op een Futon, een katoenen mat op de grond. De behandeling wordt over de kleding gegeven. Er wordt door de therapeut gewerkt met de handen, vingers en duimen en soms met elleboog of knie. Verder worden er strekkingen met de ledematen gedaan. Verder maak ik ook gebruik van Moxa, Cupping en geef indien nodig voedingsadviezen.

Kortom, het hele lichaam komt aan bod!

Laat je aangenaam verrassen en voel je als herboren na een Zen-Shiatsu behandeling! Maak en afspraak en dan zie ik je wellicht snel!

Rina van Berkel t: 06 14389942 info@metafeelgood.nl

Geplaatst op dinsdag 30 januari 2018.

Over Metafeelgood

Dit bericht is geschreven door Metafeelgood. Het bedrijf valt onder paramedisch centrum uit Purmerend. Trefwoorden van Metafeelgood uit Purmerend : Zen-shiatsu, NLP, ontspanning, versterkt het immuunsysteem, preventie op ziektes en aandoeningen, ontspannen toestand, Qi-stroom van de meridiaan, Shiatsu,.

Lees meer over Metafeelgood.