Wat je ook wilt in het leven, het begint met je gezondheid

Wij lossen pijnklachten op door op zoek te gaan naar de oorzaak.

Wat je ook wilt in het leven, het begint met je gezondheid

Wij zien en horen dat de zorg in Nederland steeds duurder wordt. Opvallend genoeg ontstaat er ook steeds minder tijd en aandacht voor de klant.

In de praktijk komen we vaak mensen tegen die elke specialist heeft gezien, zonder dat de klacht is opgelost. In onze ogen kan dit niet de bedoeling zijn van de zorg in ons land. We weten dat dit anders moet en er is een diep verlangen ontstaan, om voor elke klant eerlijke zorg te bieden. Luisteren naar de klant en de zoektocht naar alle mogelijke oorzaken, staat bij ons centraal.

Onze methode biedt de klant inzicht in het ontstaan van fysieke ongemakken. We bieden praktische oplossingen om hun leefstijl aan te passen en zorgen ervoor dat het lichaam optimaal kan functioneren en herstellen. De samenwerking met onze klanten is een belangrijk onderdeel in onze methode. We moeten het samen doen.

Door een uitgebreide intake lijst krijgen we inzicht in 7 domeinen die een grote invloed hebben op onze gezondheid;

- slaap

- stress

- ademhaling

- voeding

- beweging

- immuunsysteem

- mindset

Daarnaast hebben we een unieke test en behandelmethode , waarmee we meer dan 100 spieren kunnen testen. Je krijgt hiermee snel een makkelijk inzicht in welke spieren wel en niet goed functioneren. Dit herstellen we door verschillende technieken.

Om kennis te maken bieden we een GRATIS pijncheck om vrijblijvend kennis te maken. We laten de klant direct kennis maken met onze methode, om te ervaren wat het voor je kan doen.

Wil je gebruik maken van de GRATIS pijncheck of wil je een aantal vragen stellen? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Geplaatst op woensdag 10 april 2019.

Over C-Kracht

Dit bericht is geschreven door C-Kracht. Het bedrijf valt onder coaching uit Purmerend. Trefwoorden van C-Kracht uit Volendam : sportblessure behandeling, sportadvies, sport coaching, lifestyle coaching, voedingsadvies, suppletie advies, personal training, personal sport training, personal sport trainer,.

Lees meer over C-Kracht.