Voorkomen is beter dan genezen!

We weten allemaal dat het belangrijk is, maar geven er niet altijd de juiste prioriteit aan!

Voorkomen is beter dan genezen!

Je zit vaak de hele dag.. In de auto naar het werk. Op je werk. In de auto naar huis. En thuis aan de eettafel of op de bank.

Ongezonde maaltijden en niet sporten is geen uitzondering, dus je bent niet fit!

Je “saboteert” jezelf door te vertellen dat het allemaal wel mee valt. Je bent hier bewust van, maar onderneemt geen actie.

Hierdoor verlies je vaak je doel uit het oog en de motivatie om actie te ondernemen. Gezondheid is een groot goed en we gaan er vanuit dat dit normaal is. Totdat we op een punt komen waarbij je beperkt wordt door pijn.

Je lichaam heeft zich dan al in het zweet moeten werken om alles in goede banen te leiden. Het moment dat hij niet meer anders kan, ontstaat er pijn. Vaak gaan hier andere signalen aan vooraf, die we niet serieus genoeg hebben genomen. Het hoort bij het ouder worden… Helaas, elk symptoom wat je lichaam vertoont is niet “normaal”. Een lichaam wat in optimale gezondheid verkeerd, vertoont geen symptomen.

Het geweldige aan het verhaal is, dat je deze situatie zelf kunt veranderen. Je lichaam heeft onderhoudt nodig, net zoals je auto een grote en een kleine beurt ondergaat.

Het is verstandig om te leren hoe je je lichaam optimaal kunt onderhouden. Hij moet namelijk nog wel een aantal jaren met jouw mee.

Wil je leren hoe je dit doet?

Bij C-kracht bieden wij je de tools die nodig zijn om dit voor elkaar te krijgen.

Merk je dit je lichaam tegen je werkt i.p.v. voor jouw werkt?

Kom ervaren wat c-kracht voor jou kan doen. Plan gratis je intake in door te bellen of een bericht te sturen; 0623964724

Geplaatst op dinsdag 13 augustus 2019.

Over C-Kracht

Dit bericht is geschreven door C-Kracht. Het bedrijf valt onder coaching uit Purmerend. Trefwoorden van C-Kracht uit Volendam : sportblessure behandeling, sportadvies, sport coaching, lifestyle coaching, voedingsadvies, suppletie advies, personal training, personal sport training, personal sport trainer,.

Lees meer over C-Kracht.