Metafeelgood Zen-Shiatsu

Gezond en gebalanceerd de winter in met Zen-Shiatsu!

Metafeelgood Zen-Shiatsu

Wat kan Zen-Shiatsu voor U betekenen? Heel veel, deze hands-on therapie is te vergelijken met Acupunctuur alleen dan zonder de naalden. De werking is vergelijkbaar. Manuaal worden de meridianen gebalanceerd, blokkades opgeheven en spieren en pezen soepel gemaakt. Er wordt op een grote mat op de grond gewerkt, een dikke comfortabele futon. Middels een vragenlijst, pols- tongdiagnose en hara diagnose zoek ik de plek in het lichaam op die balans nodig heeft. In overleg wordt een aanpak gekozen die bij de persoon past, in overleg beginnen we dan de therapie. Ik werk met moxa, cupping en guasha. Dit zijn methodes waarbij verhardingen en blokkades in de oppervlakte van het lichaam verzacht en opgelost worden zodat de beweeglijkheid en pijnbeleving zodanig verandert dat er weinig tot geen last meer is van het ongemak.

Een behandeling duurt gemiddeld 1 uur waarna U weer als herboren naar huis gaat. Zen-Shiatsu is vrij onbekend bij het grotere publiek en mijn missie om deze prachtige therapie meer bekendheid te geven.

Ik hoop U snel te mogen ontmoeten om meer over mijn passie te kunnen vertellen en een behandeling te mogen geven!

Geplaatst op dinsdag 14 november 2017.

Over Metafeelgood

Dit bericht is geschreven door Metafeelgood. Het bedrijf valt onder paramedisch centrum uit Purmerend. Trefwoorden van Metafeelgood uit Purmerend : Zen-shiatsu, NLP, ontspanning, versterkt het immuunsysteem, preventie op ziektes en aandoeningen, ontspannen toestand, Qi-stroom van de meridiaan, Shiatsu,.

Lees meer over Metafeelgood.