Masterclass van Dromen naar Doen

Herpak de regie naar innerlijke rust en succes, met het webinar waarin ik je het geheim naar gelukkig leven deel.

Masterclass van Dromen naar Doen

Herken jij bij jezelf, dat je... - ondernemend bent en een bepaald plaatje voor ogen hebt van hoe je wilt dat je leven is. - misschien net een nieuw leven bent begonnen met je kids (en nieuwe partner) - Alleen lukt het je niet om je leven vorm te geven zoals jij wilt.

Je werkt hard en doet je best, maar al die jaren onderdrukking en jezelf weg cijferen eist zijn tol. Je weet wel wat je wilt, maar je neemt geen stappen. Je vraagt je af: ‘Hoe dan en waar begin ik?’

Mag ik je dan uitnodigen mijn masterclass te kijken? Ik laat je zien… …welke shifts er nodig zijn om in actie te komen. …hoe je blokkades loslaat die jou (onbewust) in de weg zitten. Neem het heft in eigen handen. …Gedachten als ik kan het niet of ik mag het niet kan je echt doorbreken.

Meld je aan op www.MunayQi.nl/webinar

Geen tijd voor een webinar? Jij voelt al dat mijn visie met je resoneert en staat open voor coaching?

Vraag een gratis POWERSCAN CONSULT gesprek aan om te bespreken of ik jou kan helpen. Via whatsapp Powerscan op 06 508 69750.

Elke maand selecteer ik 3 ondernemers die zichzelf eerlijk in de spiegel willen aankijken om gevoel, gedachtes en gedrag te transformeren, zodat ze zonder excuses wel hun doelen gaan bereiken.??

Vol vertrouwen jouw succes en praktijk Next level brengen is je wens. Om zakelijk te groeien is investeren in jezelf in de vorm van tijd, geld en energie onvermijdelijk.

Ik heb veel geïnvesteerd in mijzelf en in mijn business omdat ik resultaat in mijn persoonlijke- en zakelijke groei wilde zien.

Ik was het zat om alleen te worstelen en tijd en geld te verspillen.

Mijn missie is dat er op mentaal, emotioneel en spiritueel gebied een transformatie plaats vindt.

En dat gebeurt als een samenwerking goed voelt van twee kanten.

Voel jij dat het tijd is voor een Reset in Mind & Soul?

Investeer 40 minuten van je tijd. ik doe je geen aanbod. Wel een cadeau aan het eind en een mogelijkheid een afspraak in te plannen desgewenst.

#munayqi #create #happy #future #masterclass #lifestylecoaching #lifecoaching #wellbeing #betekenisvol #Betekenisvol #webinar #ondernemen #inspiratie #motivatie #betekenisvol #plezier #Betekenisvol #plezier #inspiratie #zelfredzaamheid #betekenisvol #schrijven #Liefdevol #vertrouwen #spiritueel #krachtig #transformatie #eigenwaarde #innerlijkleiderschap

Geplaatst op zaterdag 14 januari 2023.

Over MunayQi

Dit bericht is geschreven door MunayQi. Het bedrijf valt onder coaching uit Purmerend. Trefwoorden van MunayQi uit Purmerend : coaching voor ondernemers, neem regie over eigen leven, coaching boek, genieten van succes, meer tijd overhouden, ondernemen, wet van aantrekking, unapologetic high-priestess, ondernemen met hart en ziel, Coachingprogramma, Reset your Mind, reset your soul, Transformatie programma, innerlijke reis, inner & outer strength academy, .

Lees meer over MunayQi.