"Innerlijke rust..." Dat kun je schenken!

Wil jij net zoals SoulMind Coaching ook graag iemand helpen? Of ben je op zoek naar een opmerkelijk cadeau? Schenk dan de gift van innerlijke rust, via de cadeaubonnen van SoulMind Coaching!

Tegenwoordig zijn cadeaubonnen hét geschenk om iemand flink te verwennen. Zeker in onze moderne drukke tijd, waarin zoveel van je gevergd wordt en flexibiliteit erg belangrijk is. Je kunt ze namelijk inzetten voor diensten van SoulMind Coaching waar jij graag gebruik van wilt maken, en op tijdstippen die jou het beste uitkomen. Dit geldt natuurlijk ook voor diegene die de bon ontvangt.

Daarnaast geef je een geschenk dat persoonlijk en bijzonder van aard is, want je geeft iemand de mogelijkheid om weer zichzelf te kunnen worden. "Innerlijk rust..." is niet voor niets de hoofdgedachte van SoulMind Coaching.

Cadeaubonnen zijn daarom bijzondere geschenken voor vrienden en familieleden, maar ook voor andere (zakelijke) relaties. Denk bijvoorbeeld aan je moeder, je vriendinnen, je grote liefde of je werkgever die niet toe wil geven aan zijn of haar hoge stressniveau en stiekem wel eens een keertje zou willen bijkomen...

Geplaatst op woensdag 20 december 2017.

Over SoulMind Coaching

Dit bericht is geschreven door SoulMind Coaching. Het bedrijf valt onder coaching uit Purmerend. Trefwoorden van SoulMind Coaching uit Purmerend : personal coach, personal coaching, bewustwording coaching, bewustwording coach, individuele coaching, braincoaching, integral eye movement therapy, transactionele analyse, stress counseling, stress coaching, ontspanningsmassage,.

Lees meer over SoulMind Coaching.