Goede voornemens 2018….

Zoals je weet is de vraag naar maagbandhypnose geëxplodeerd in de afgelopen tijd. Een kijkje op internet heeft je misschien al overtuigd van de populariteit.

Goede voornemens 2018….

Zoals je weet is de vraag naar maagbandhypnose geëxplodeerd in de afgelopen tijd. Een kijkje op internet heeft je misschien al overtuigd van de populariteit. Dit is niet verwonderlijk gezien de hoge slagingspercentages, relatief goedkope prijzen en vooral het veilige karakter van de hypnotische procedure: het is nl zéér effectief, zonder dat er werkelijk wordt geopereerd. Jij kunt voor deze revolutionaire methode kiezen zodat je ook zelf snel getuige kunt zijn van het succes.

Ik begin met een (gratis) kennismakingsgesprek van 15 à 30 minuten. Voelt het voor beide partijen goed en voldoe je aan de criteria voor een virtuele maagband, dan kan de behandeling aansluitend starten. Het pakket bestaat uit in totaal 4 sessies. De kosten:

€ 495,00. Om je te stimuleren en op weg helpen naar een slanker en gezonder 2018 is het totaalpakket de maand december in de aanbieding voor € 450,00. Maak gauw een afspraak zodat je snel terecht kunt en een goeie start kunt maken voor een slanker, maar vooral gezonder 2018! Ik vind het fijn je hierin te begeleiden!

Geplaatst op donderdag 30 november 2017.

Over Massagepraktijk Total Treat

Dit bericht is geschreven door Massagepraktijk Total Treat. Het bedrijf valt onder massage uit Purmerend. Trefwoorden van Massagepraktijk Total Treat uit Purmerend : Hypnotherapie, sportmassage, gezichtsmassage, ontspanningsmassage, babymassage, stoelmassages, kinesiotaping, handreflexologie, lymfedrainage, quantum touch, cranio-sacraalrelaxtherapie, intuïtief schilderen, hoofdpijnmassage, massage praktijk, massage behandeling, massage cadeau,.

Lees meer over Massagepraktijk Total Treat.