FIN DE CURSO

Op vrijdag 29 mei vierden wij, alle cursisten en de docente, het einde van het cursusseizoen 2014/2015.

FIN DE CURSO

Dit deden wij in het restaurant “Los del puerto” in Monnickendam. Het werd een geslaagde avond met lekker eten en drinken maar vooral ook met veel plezier. Er werd teruggeblikt op een geslaagd lesjaar waarin niet alleen veel geleerd is maar ook nieuwe vrienden werden gemaakt en waarin de liefde voor de Spaanse taal alle ruimte had om te groeien!

De conclusie aan het einde van de avond was: Volgend seizoen gaan we er weer met volle kracht tegenaan! Jammer dat de vakantie zo lang duurt!

Wilt u Spaans leren of uw kennis ophalen in een van deze enthousiaste cursusgroepen? Meldt u dan aan voor een van de cursussen van PRACTICA. Er zijn lessen op vele niveaus en er zit vast wel iets voor u bij!

Practica wenst u een hele fijne zomervakantie.

Geplaatst op dinsdag 9 juni 2015.

Over Practica

Dit bericht is geschreven door Practica. Het bedrijf valt onder opleiding uit Purmerend. Trefwoorden van Practica uit Zuidoostbeemster : spaanse taal cursus, taal cursus, onderwijsbureau, onderwijsbureau spaans, onderwijsbureau spaanse taal, onderwijsbureau voor talen, onderwijsbureau talen, spaanse taal cursussen, .

Lees meer over Practica.