Bellypaint

Bellypaint, of Buikschildering, neemt u contact op voor de mogelijkheden.

Bellypaint

Wilt u uw zwangere buik op een originele manier laten zien? Ik kom bij u thuis of u komt naar de vestiging van 123-party.nl om uw buik te laten beschilderen. Ik doe dit met schmink op water basis, dit is dus niet schadelijk voor u of uw baby. U kunt een keuze maken uit de ontwerpen die ik meeneem of u kunt van te voren een idee of ontwerp aandragen wat ik dan voor u zal uitwerken. U vertelt mij uw wens en ik teken die voor u uit.

De kosten voor een bellypaint zijn vanaf 65 euro exclusief reiskosten. De kosten hangen af van het ontwerp wat word uitgekozen en de hoeveelheid werk die erin gaat zitten.

123-party.nl heeft ook contact met diverse fotografen, de bellypaint kan ook gemaakt worden in een fotostudio, neemt u contact op voor de prijzen en mogelijkheden.

Geplaatst op woensdag 15 januari 2020.

Over 123-party.nl

Dit bericht is geschreven door 123-party.nl. Het bedrijf valt onder evenementen bureau uit Purmerend. Trefwoorden van 123-party.nl uit Purmerend : drive inn show, grime, schmink, bellypaint, fotoshoot, geluid, licht, dj, disco, make-up artist, babyshower, buikschildering, kinderen schminken.

Lees meer over 123-party.nl.