Afstemmen op de Bron 10daagse Challenge

Durf jij jezelf te confronteren met oud gedrag wat je niet meer dient?

Afstemmen op de Bron 10daagse Challenge

Neem jij vanaf vandaag de beslissing om 'het verlangen je het allerliefst wilt manifesteren, werkelijkheid te maken? Jij bent het namelijk waard! Geloof mij als ik zeg; 'dat jij de Creator bent van jouw werkelijkheid'. Om contact te maken met het Veld van de oneindige mogelijkheden, is het nodig je goed te VOELEN! Tijdens deze 10 dagen wordt alles helder en ga je met 'je goed voelen' aan de slag.

Had jij een bepaald plaatje van je leven voor ogen, maar door onderdrukking en jezelf wegcijferen liep het anders? Herken je dat door negatieve gebeurtenissen of narcistische relatie, je in de energie van angst en overleven zit? Je wilt nu eindelijk eens een x de illusie van afwijzing controle en tekort, verleggen naar innerlijke rust en passievolle flow?

Ontvang dan de stappen naar verbinding met jezelf en anderen, waardoor je moeiteloos leert manifesteren.

Ik nodig je graag uit voor mijn 10 daagse ‘afstemmen op de bron’.

Een workshop die jou de uitdaging biedt, om in je kracht te komen, los van het ego en de positieve energie uit het Quantumveld door je heen te laten stromen.

Alleen in Maart nu voor 43,-, want ik ben jarig en word 43 jaar. :) Vanaf April 2023 111,- Inclusief online training, motivatie in facebookgroup en visualisatie meditaties. Klik hier voor aanmelden.

Geplaatst op zaterdag 18 februari 2023.

Over MunayQi

Dit bericht is geschreven door MunayQi. Het bedrijf valt onder coaching uit Purmerend. Trefwoorden van MunayQi uit Purmerend : coaching voor ondernemers, neem regie over eigen leven, coaching boek, genieten van succes, meer tijd overhouden, ondernemen, wet van aantrekking, unapologetic high-priestess, ondernemen met hart en ziel, Coachingprogramma, Reset your Mind, reset your soul, Transformatie programma, innerlijke reis, inner & outer strength academy, .

Lees meer over MunayQi.