Access Bars Trainingen

Wil jij ook de BARS leren in 1 dag?

Access Bars Trainingen

Wil jij ook in 1 dag de mooie TOOLS leren van Access Consciousness meldt je dan aan voor onze Training en ga meteen de volgende dag aan de slag met Access BARS eerst volgende Training 23-04-2017 Alphen aan de Rijn

Wat kun je verwachten tijdens de 1 daagse BARS® Training? Inhoud Training: Leer zelf de Bars geven in een dag! Je leert de techniek van de Bars Op deze dag geef je twee behandelingen en ontvang je twee behandelingen Je ontvangt een instructieboek,  een geplastificeerde kaart van alle Bars-punten en een certificaat Na deze training mag en kun je anderen Bars behandelingen geven en ben je gekwalificeerd om de Bars te geven in je eigen praktijk Kosten Training: Volwassenen €270,00 Kinderen t/m 15 jaar kunnen gratis deelnemen bij deelname van een volwassene Jongeren vanaf 16-17 jaar €135,00 Training herhaling of 2 en 3 (wanneer je Access Bars® Facilitator zou willen worden/totaal 3 Trainingen bij 3 verschillende Facilitators) Volwassenen €135,00 Kinderen t/m 15 jaar kunnen gratis deelnemen bij deelname van een volwassene Jongeren van 16-17 jaar €67,50 Nogmaals alles op een rijtje gezet: De kosten van een dag Training eerste keer komen op  € 270.00 en duurt de gehele dag van 10.00 tot 18.00 uur (inloop 9.30 uur) Je ontvangt die dag zelf 2x de Bars behandeling Je geeft 2x de Bars om de handelingen aan te leren Je omringt je met gelijkgestemden mensen en ervaart een fijne energie boost Je ervaart een rustgevende hoofdmassage van een hele dag Wij zorgen voor snacks (zoet en zout) koffie, thee en sap. (exclusief lunch) Je ontvangt een complete hand-out Verschillende Tools om mee te werken Na deze dag ontvang je een certificaat en ben je in staat zelf een Bars behandeling te geven aan andere personen, wanneer je dat zou willen Ondersteuning en begeleiden i.d.n. Duizenden mensen zijn je voorgegaan, duizenden volwassenen en kinderen geven dit aan elkaar. Zelf de Bars verspreiden hoe mooi zou dat zijn? Maar in de 1e instantie is het een super cadeau voor jezelf, waar je de vruchten van blijft plukken in je toekomst. Als de Datums van de Trainingen je niet uitkomen, omdat je het weekend liever vrij houdt! Mail of bel ons dan voor een datum en we maken er een mooie dag van samen met jou!

Geplaatst op woensdag 29 maart 2017.

Over Bodybalance 4 you

Dit bericht is geschreven door Bodybalance 4 you. Het bedrijf valt onder gezondheidscentrum uit Purmerend. Trefwoorden van Bodybalance 4 you uit Oostzaan : aroma touch massage, access workshops, access BARS, reflexologie, gezonde leefstijl, ontstressen, in balans komen, acces consciousness.

Lees meer over Bodybalance 4 you.