Senso Sushi & Grill in Purmerend

Senso Sushi & Grill is een All You Can Eat concept!!

Over Senso Sushi & Grill

Senso Sushi & Grill valt onder de rubriek restaurant in Purmerend.

Senso Sushi & Grill is een All You Can Eat concept. Een All You Can Eat concept houdt in dat u bij ons 2 uur lang de tijd krijgt om voor een vaste prijs onbeperkt kunt kiezen uit meer dan 100 traditionele heerlijke Japanse gerechten, waaronder sushi, diverse soorten gegrilde vlees, kip en vis, Teppanyaki, wok- en frituurgerechten.

Ons advies is 5 gerechten per ronde per persoon te bestellen. Pas na het consumeren van al uw bestelde gerechten kunt u de volgende bestelling doorgeven. Graag willen we u erop wijzen dat verspilling niet wordt gewaardeerd. Voor elke on-geconsumeerde sushi wordt er €1,00 in rekening gebracht en voor ieder warm gerecht wordt € 3,00 in rekening gebracht.

Senso Sushi & Grill ligt in het centrum van Purmerend, midden in het uitgaansgebied, aan de koemarkt. Voor velen een begrip om in het weekend uit te gaan, voor anderen dé plek om lekker een hapje te eten.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Senso Sushi & Grill uit de rubriek restaurant uit Purmerend is gevestigd aan de Koemarkt 36 in Purmerend. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 029-9748059.

Diensten en producten voor restaurant

Trefwoorden die horen bij Senso Sushi & Grill zijn o.a. :