Sandrinos Fotografie in Purmerend

Sandra van der Meulen uit Purmerend is professioneel fotograaf, werkend onder de naam Sandrinos Fotografie.

Over Sandrinos Fotografie

Sandrinos Fotografie valt onder de rubriek fotograaf in Purmerend.

Ik ben Sandra van der Meulen, het gezicht achter Sandrinos Fotografie en gespecialiseerd in documentaire fotografie in de vorm van geboortefotografie, Day in The Life shoots en zakelijke portretten.

Mooie, dierbare momenten in je leven wil en moet je bijna vastleggen. Natuurlijk staan ze in je geheugen gegrift, maar is het niet nog mooier om ze op beeld vast te laten leggen? Herinneringen vervagen met de jaren, maar foto’s niet. Die blijven. Ik vind het bijzonder om daar als fotograaf deel van uit te mogen maken. Om deze momenten van heel dichtbij vast te leggen, zonder dat de gefotografeerde daar erg in heeft. Met oog voor elk detail.

Na de basisopleiding op de Fotovakschool in Amsterdam ben ik verder gegaan met de opleiding tot vakfotograaf. Een ontzettende leuke opleiding die ik met veel plezier toen nog naast mijn fulltime baan volgde en heb afgerond. Daarna heb ik verschillende trainingen en opleidingen gevolgd, toen ik steeds meer voelde welke kant ik op wilde met mijn fotografie. Zo volgde ik de opleiding Geboortefotografie bij Marry Fermont, Natuurlijk Licht bij Willie Kers, Get Real bij Marieke Zwartscholten, de introductie en mentor traject Day in The Life fotografie bij Marjolijn Maljaars en de introductie en opleiding tot Moment Design fotograaf bij Yvonne ten Bruggencate.

Natuurlijk staan ze in je geheugen gegrift, maar is het niet nog mooier om ze op beeld vast te laten leggen? Herinneringen vervagen met de jaren, maar foto’s niet. Die blijven. Ik vind het bijzonder om daar als fotograaf deel van uit te mogen maken. Om deze momenten van heel dichtbij vast te leggen, zonder dat de gefotografeerde daar erg in heeft. Met oog voor elk detail.

Altijd op locatie aan huis of buiten. Voor geboortefotografie, neem een kijkje op mijn andere website www.sandrinosgeboortefotografie.nl.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Sandrinos Fotografie uit de rubriek fotograaf uit Purmerend is gevestigd aan de Ismailiastraat 21 in Purmerend. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20622661.

Diensten en producten voor fotograaf

Trefwoorden die horen bij Sandrinos Fotografie zijn o.a. :