Royal4skin in Purmerend

Royal4skin

Over Royal4skin

Royal4skin valt onder de rubriek webshop uit Purmerend.

Jafra cosmetics is in 1959 opgericht door Jane en Frank Day. Zij wilden niet cosmetica vanuit een winkel presenteren, maar thuis bij de mensen. Dit was en is een geweldig concept om tijdens een workshop meer over de producten te weten te voelen en te beleven.

Sinds 1978 is Jafra werkzaam in Nederland.

Jafra voelt zich verplicht om producten te ontwikkelen die geformuleerd en getest zijn zonder dierenleed. Alle producten van Jafra zijn op natuurlijke basis dermatologisch, klinisch en op alle allergie├źn getest. De Jafra producten zijn parfum vrij, parabenen vrij en gluten vrij.

We staan onvoorwaardelijk garant voor al onze producten. Jafra is zo zeker van haar producten dat ze op de producten 3 maanden garantie geeft. Niet tevreden geld terug. Als u om een of andere reden niet tevreden bent over een Jafra product, kunt u het aan uw Jafra consulente teruggeven in ruil voor een nieuw product of tegen teruggave van uw geld binnen een bepaald termijn.

Voor meer informatie, en een overzicht van al onze producten kunt een kijkje nemen op onze webshop.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Royal4skin uit de rubriek webshop uit Purmerend is gevestigd aan de Monteverdistraat 129 in Purmerend. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51362843.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Royal4skin zijn o.a. :