Peperbloem in Purmerend

Peperbloem

Over Peperbloem

Peperbloem valt onder de rubriek bloemist uit Purmerend.

Peperbloem uit Purmerend is een bloemenwinkel voor ieder wat wils, u vindt er een basis collectie aangevuld met verschillende soorten rozen, speciale bloemen, grassen en takken. Zoals bijzondere tropische bloemen en lelies en de mooiste bloemen van het seizoen.

Alle bloemen zijn per stuk los geprijsd en los verkrijgbaar maar u kunt er altijd terecht voor kleine boeketjes, een mooie grote bos rozen of een exclusief boeket.

Wij zorgen voor een collectie boeketten van verschillende prijsklassen, bloemengebakjes, opgemaakte vaasjes en stukjes. U kunt altijd uw eigen boeket samen stellen waarbij we u kunnen adviseren. Ook verzorgen wij trouw en rouw boeketten.

Wij bezorgen onze eigen bloemen in de hele regio en Amsterdam. Neem eens een kijkje op onze eigen website. Daar kunt u gemakkelijk en snel bloemen bestellen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Kitty maandag 15 oktober 2018

2,5 sterren

“Boeket veel te laat bezorgd ( na 18:00 uur) en niet de goede tekst. Op zich redelijk mooi boeket maar ben vooral teleurgesteld over tijdstip bezorging. Het was een hele verdrietige dag voor mijn dochter en de dag is dan al voorbij en het was erg belangrijk voor mij dat het op tijd zou zijn. Er zijn twee andere boeketten van een Fleurop winkel WEL begin van de middag bezorgd.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 5.

Contact opnemen

Peperbloem uit de rubriek bloemist uit Purmerend is gevestigd aan de Peperstraat 31 in Purmerend. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0299-474070.

Diensten en producten voor bloemist

Trefwoorden die horen bij Peperbloem zijn o.a. :