OER-IK in Ursem

Samen terug naar gezond & vitaal, terug naar jouw OER-kracht

Over OER-IK

OER-IK valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Purmerend.

LATEN WE SAMEN STARTEN!

Ik ben Erik en ik begeleid jou naar een gezond en weerbaar lijf, met meer energie, geluk en ontspanning. Ik ben een gecertificeerde OERsterk coach en met volle enthousiasme zet ik mij dagelijks in voor alles wat met vitaliteit te maken heeft. Met mijn kennis en kunde begeleid ik jou naar een betere algehele gezondheid. Jouw OER-ik mag weer tot leven komen en genieten!

Weet jij al wat een gezonde leefstijl jou kan opleveren? Ben jij je bewust van de slechte gewoontes en wat het je kost?

In mijn programma werken we aan het optimaliseren van de bron van jouw vitaliteit. Dit is jouw algehele gezondheid en weerbaarheid. We kijken naar verantwoorde lichaamsbeweging. Het optimaliseren van voeding en suppletie. Een helpende en motiverende mindset. Effectieve slaapkwaliteit. Voldoende ontspanning en stressreductie.

Ben je bereid om samen met mij het avontuur aan te gaan en te ontdekken wat echte vitaliteit en gezondheid betekent?

Ook als gezin of groep kun je starten. We gaan dan met de hele groep aan de slag. Wanneer je je omgeving verandert, verandert de hele groep en jouw gezondheid. En samen veranderen helpt direct om de verandering vast te houden en vol te houden.

VITALITEIT & VRUCHTBAARHEID

Willen jullie graag zwanger worden, maar lukt dit niet of gaat dit moeizaam? Samen zorgen we ervoor dat je lichaam weer vitaal en gezond wordt, vol met energie. Samen gaan we aan het werk voor een betere vruchtbaarheid.

PENSIOEN

Start na je pensioen met het VITA-Plan. Voor meer gezonde jaren en méér genieten van jouw gezondheid. Jouw pensioen is toch weer een nieuw hoofdstuk in het leven met vaak nieuwe hobby’s en een ander ritme.

DEPRESSIE en DOEMDENKEN

Een gezonde darmflora draagt bij aan een goede stemming en running therapie is net zo doeltreffend als antidepressiva. Als je gevoelig bent voor depressie kan het niet altijd gemakkelijk zijn om te herstellen, vaak heb je daarbij ondersteuning nodig. Er zijn tal van mogelijkheden om weer gezonder te worden. Je weer beter in je lijf en meer in contact met jezelf te voelen.

Ik geloof met mijn praktijk in een complementaire aanpak.

Kies vandaag ook voor meer levensenergie en minder neerslachtige gevoelens en neem contact met mij op.

Daag jezelf uit en verbeter je gezondheid en vitaliteit met de OER-IK challenges. Dit zijn kortstondige challenges (week of een maand), waarbij we aandacht geven aan één thema. Je focus blijft scherp, daar zorg ik wel voor. Deelname is gratis. Zie mijn websites voor alle opties.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

OER-IK uit de rubriek gezondheidscentrum uit Purmerend is gevestigd aan de Rustenburgerdijk 10B in Ursem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-21146887.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij OER-IK zijn o.a. :