Noëly in Purmerend

Noëly; De plek om lichamelijk en geestelijk te ontspannen en in balans te komen!

Over Noëly

Noëly valt onder de rubriek massage in Purmerend.

Bij Noëly kunt u terecht voor heerlijke massages. Noëly biedt u onder andere ayurvedische massage, anti-stress massage, klankschaalmassage en stoelmassage. Kom eens langs en laat jezelf verwennen met een van onze behandelingen.

Ayurvedische massage wordt zowel preventief als curatief ingezet. Om een disbalans te corrigeren vindt ayurvedische olie massage plaats als onderdeel van een pancha karma behandeling. of als enkelvoudige therapie. Ayurvedische massage is een van de behandelvormen van Noëly. Preventief versterkt de ayurvedische oliemassage het immuunsysteem en geeft een gevoel van welzijn.

Bij een klankschaal massage worden er klankschalen op het lichaam geplaatst. Wanneer deze behoedzaam worden aangeslagen met een vilten klopper, werken de klanktrillingen bijzonder diep door in het lichaam. Zo ontstaat een innerlijke subtiele massage voor alle lichaamscellen.

Wilt u even helemaal tot rust te komen? Wacht dan niet langer en maak een afspraak bij Noëly. Neem een kijkje op haar eigen website voor de tarieven die gehanteerd worden, contactgegevens, en nog veel meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Noëly uit de rubriek massage uit Purmerend is gevestigd aan de Amstellaan 2b (OASE Feelgood&Cure Center) in Purmerend. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-26362940.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Noëly zijn o.a. :