MunayQi in Purmerend

Exclusieve coaching voor inspirerende ondernemersBegeleiding & transformatie in leven en werk

Over MunayQi

MunayQi valt onder de rubriek coaching in Purmerend.

jij wilt vanuit rust in je kracht staan en je hart volgen? Ik help je bij loslaten van onrust en belemmerende overtuigingen, zodat je jouw happy, (w)healthy lifestyle en business creëert volgens jouw voorwaarden! Ben jij die inspirerende ondernemer die uit het leven wil halen wat er in zit?

Neem regie over je eigen leven en maak je dromen waar. Bestel mijn nieuwe boek via de website, hier rechts klikt u door.

Jij verdient het om gelukkig te worden en te zijn. Te doen waar je goed in bent. Als ondernemer kun je nog zoveel cursussen volgen en behalen, maar wanneer jij intern en in je privésituatie tegen obstakels aanloopt, valt het niet altijd mee om van dit succes te genieten en daarmee ook vast te houden.

- Wil jij ook weer genieten van je successen? - Wil jij je ook niet meer wegcijferen? - Wil je gewoon meer genieten en meer tijd overhouden? - Wil je nu eindelijk je zielsmissie in je leven gaan invullen en vervullen? - De wet van aantrekking toepassen om ALLES te verkrijgen waar jij van droomt? - Wil je leven als een unapologetic high-priestess? - Wil je overvloed en liefde aantrekken vanuit je ontspanning?

Reserveer dan nu een gratis consultgesprek via de website.

Coachingprogramma's: - Reset your Mind & Soul: duur treject = 4 maanden - Transformatie programma: duur traject = 10 maanden De programma's vindt u terug op de website met meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

MunayQi uit de rubriek coaching uit Purmerend is gevestigd aan de Amstellaan 2b in Purmerend. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-50869750.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij MunayQi zijn o.a. :

Nieuws van MunayQi in Purmerend

Kom in je kracht met 6 innerlijke KrachtGidsen

Kom in je kracht met 6 innerlijke KrachtGidsen

Leef volgens je mooiste potentieel met de e-bundel KrachtGidsen, waarin ik je mijn geheim deel, dat nodig is, om niet alleen je doel te behalen, maar ook op een eenvoudig, spirituele wijze lekker in je vel te komen!

Afstemmen op de Bron 10daagse Challenge

Afstemmen op de Bron 10daagse Challenge

Durf jij jezelf te confronteren met oud gedrag wat je niet meer dient?

Masterclass van Dromen naar Doen

Masterclass van Dromen naar Doen

Herpak de regie naar innerlijke rust en succes, met het webinar waarin ik je het geheim naar gelukkig leven deel.

Innerlijke reis ceremonie 4-2-22

Innerlijke reis ceremonie 4-2-22

Met behulp van chocolade plant medicijn voor de ziel, kan je in contact komen met je innerlijke wijsheid. De MunayQi ceremonie helpt je problemen onder ogen te zien en jouw KrijgerGodinnen Power te ervaren.