mijn-kinderfeestje.nl in Purmerend

mijn-kinderfeestje.nl uit Purmerend heeft geen profiel.

Wat doet mijn-kinderfeestje.nl in Purmerend

mijn-kinderfeestje.nl is een evenementen bureau uit Purmerend. Men is gevestigd aan de Saint Helenabaai 18. Het telefoonnummer van mijn-kinderfeestje.nl in Purmerend is 06-29514563.

Is mijn-kinderfeestje.nl in Purmerend uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Purmerendonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

mijn-kinderfeestje.nl in Purmerend valt onder de rubriek evenementen bureau. Een evenementen bureau uit Purmerend levert onder andere :

uniek kinderfeestje thuis? Huur een verkleedkist!

De verkleedkist bevat verkleedkleren inclusief een uniek draaiboek, decoratie voor de huiskamer en alle benodigdheden voor 3 à 4 uur speelplezier. Bijvoorbeeld een prachtig prinsessenfeest, een spannend superheldenfeest of een stoer piratenfeest? De kosten voor 6 kinderen zijn 50 euro. Voor elk extra kind betaalt u 5 euro. U kunt de verkleedkist voor het kinderfeestje zelf ophalen of laten versturen (hier zijn kosten aan verbonden). Kies uw favoriete thema voor het kinderfeestje en ontdek wat er allemaal in de verkleedkist zit.

verkoop en verhuur kinder verkleedkleren

Op zoek naar een indrukwekkend indianenpak voor jongens en meiden, een heftige heksenjurk of een potig piratenkostuum? Al vanaf &euro 12,50 te koop of voor 7,50 euro te huur exclusief verzendkosten. Neem een kijkje op de website!

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review