Miem’s 2nd-Hand in Purmerend

Miem’s 2nd-Hand: Koop mooi en meer, voor minder!

Over Miem’s 2nd-Hand

Miem’s 2nd-Hand valt onder de rubriek tweedehands winkel in Purmerend.

Zoekt u een gezellige winkel die tweedehands kleding en artikelen verkoopt? Dan bent u bij Miem’s 2nd-Hand aan het juiste adres.

U kunt op uw gemak in de winkel rondkijken en op zoek gaan naar de mooiste tweedehands spullen. Tineke, Marijke en Miem geven u graag advies over uw aankopen.

Naast het kopen van kleding en artikelen, is het ook mogelijk om deze zelf in te brengen. Uw spullen zullen zorgvuldig beoordeeld worden. Uw kleding moet er nog wel goed uit zien en deze dienen vooraf gewassen en gestreken te zijn. Er mogen per maand 20 stuks ingebracht worden, waaronder 1 jas. Sieraden en schoenen worden hierbij niet meegeteld.

Uw kleding zal 6 tot 8 weken in de winkel blijven hangen. Bij geen verkoop zal het naar het Missiehuis in Volendam gaan. Als u kleding wel verkocht is, dan krijgt u 40% van de opbrengst.

U kunt de website bekijken voor meer informatie. Heeft u een vraag aan Miem’s 2nd-Hand? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Miem’s 2nd-Hand uit de rubriek tweedehands winkel uit Purmerend is gevestigd aan de Wormerplein 78 in Purmerend. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0299-683693.

Diensten en producten voor tweedehands winkel

Trefwoorden die horen bij Miem’s 2nd-Hand zijn o.a. :

Nieuws van Miem’s 2nd-Hand in Purmerend

Mooie Korting

Mooie Korting

Bel ons en kom langs, voor inname en mooie korting!