Metafeelgood in Purmerend

Metafeelgood uit Purmerend heeft geen profiel.

Wat doet Metafeelgood in Purmerend

Metafeelgood is een paramedisch centrum uit Purmerend. Men is gevestigd aan de Tuinstee 62. Het telefoonnummer van Metafeelgood in Purmerend is 06-14389942.

Is Metafeelgood in Purmerend uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Purmerendonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Metafeelgood in Purmerend valt onder de rubriek paramedisch centrum. Een paramedisch centrum uit Purmerend levert onder andere :

Weer terug in Balans komen met Zen-Shiatsu, een eeuwenoude Japanse methode. Pijn verlichten en stijfheid van spieren verzachten, kortom jezelf lichamelijk op een beter spoor zetten. Acupunctuur zonder de naalden, zo kun je dit vergelijken. Wat de acupuncturist met naalden doet doe ik met mijn handen! De meridianen balanceren en daarmee alle blokkades laten verdwijnen met als gevolg, beter in je vel zitten! lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander paramedisch centrum

  • Praktijk Heen

    Praktijk Heen | U slaat de goede weg in naar ontspanning met massage, Reiki, inzichten en meer.. Trefwoorden van Praktijk Heen : ontspanning, pijnverlichting, slaapproblemen, gezondheid, massage, Reiki, Aromatherapie, inzichten, lichaam en geest in balans brengen, metameric massage, , kaartlezing, .

    tel. 06-17495453, Kransfontein 15, 1448 RH in Purmerend

    Meer over Praktijk Heen contact website