Kampen Hoveniersbedrijf in PURMEREND

Voor het ontwerpen en onderhouden van uw tuin

Over Kampen Hoveniersbedrijf

Kampen Hoveniersbedrijf valt onder de rubriek hovenier in Purmerend.

Hoveniersbedrijf Ron van Kampen is een middelgroot hoveniersbedrijf. Hoveniersbedrijf Ron van Kampen legt zich toe op aanleg en onderhoud van uw tuin.

Hoveniersbedrijf Ron van Kampen is opgericht in 1976 door Ron. Ron heeft de groenopleiding gevolgd en is hierna gestart met het aanleggen en onderhouden van tuinen in de stad Purmerend.

Ron en zijn werknemers hebben meer dan 30 jaar ervaring in de regio Waterland en omstreken.

Hoveniersbedrijf Ron van Kampen is gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden en ontwerpen van de particuliere tuin. Van klein tot groot. Wanneer het gaat over het groen bij instellingen en bedrijven, dan is Hoveniersbedrijf Ron van Kampen u graag van dienst.

Hoveniersbedrijf Ron van Kampen beschikt over een ruim aanbod van moderne machines om de werkzaamheden efficiënt en correct uit te kunnen voeren.

Wanneer u contact opneemt met Hoveniersbedrijf Ron van Kampen komen zij eerst vrijblijvend bij u langs. Uw wensen worden dan bespreekbaar gemaakt. Er wordt een wensenlijst opgesteld, Hoveniersbedrijf Ron van Kampen helpt u hier graag bij om deze lijst realistisch en betaalbaar te houden. Vervolgens gaan zij uw wensen omzetten in een ontwerp. Er wordt zo goed mogelijk rekening gehouden met uw wensen.

Ook wanneer u zelf uw tuin wilt aanleggen kan Hoveniersbedrijf Ron van Kampen u hierbij helpen.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kampen Hoveniersbedrijf uit de rubriek hovenier uit Purmerend is gevestigd aan de Newtonstraat 31 in PURMEREND. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0299-640860.

Diensten en producten voor hovenier

Trefwoorden die horen bij Kampen Hoveniersbedrijf zijn o.a. :

Nieuws van Kampen Hoveniersbedrijf in PURMEREND