HyperdePi in Landsmeer

Rekenen en Wiskunde.

Over HyperdePi

HyperdePi valt onder de rubriek coaching uit Purmerend.

Mijn naam is Arend Nunnink, sinds 2015 geef ik bijles in Rekenen en Wiskunde. Na eerst gewerkt te hebben in de ICT heb ik besloten een carrièreswitch te maken omdat ik het werken met getallen erg leuk en interessant vind en daarnaast vind ik het ook erg leuk om andere mensen hierover te vertellen.

Heeft u moeite met rekenen of wiskunde dan kan ik u hierin begeleiden. Hieronder vindt u een overzicht van de voordelen en mogelijkheden van HyperdePi:

* Ik beantwoordt al jouw vragen over wiskunde en rekenen. * Ik ben pas klaar als jij begrepen hebt waar het over gaat en er verder mee kunt. * HyperdePi is er voor alle leerlingen VMBO, HAVO, VWO t/m klas 4 (later ook hoger) * HyperdePi helpt je voorbereiden op al jouw toetsmomenten * HyperdePi is er ook voor studenten PABO en docenten Basisonderwijs die zich verder willen verdiepen in het rekenonderwijs om betere resultaten met hun leerlingen te behalen. * Voor rekenbijles is iedere leerling welkom bij HyperdePi vanaf groep 7 basisschool

Ook voor volwassenen biedt ik extra ondersteuning, neem gerust contact op via de contactgegevens.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

HyperdePi uit de rubriek coaching uit Purmerend is gevestigd aan de Paterspoel 35 in Landsmeer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42101932.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij HyperdePi zijn o.a. :

Nieuws