Hondenuitlaatservice De Hondenbus in Purmerend

Hondenuitlaatservice De Hondenbus: Uitlaatservice & dagopvang.

Over Hondenuitlaatservice De Hondenbus

Hondenuitlaatservice De Hondenbus valt onder de rubriek dierverzorger in Purmerend.

Heeft u geen tijd om uw hond uit te laten? Dan kan Hondenuitlaatservice De Hondenbus u de oplossing bieden. Hondenuitlaatservice De Hondenbus is namelijk een dagopvang en uitlaatservice voor honden in Purmerend en de omgeving.

Er is een omheind speelterrein met speeltoestellen, een zandplaats, touwen, ballen enzovoort waar uw hond minimaal 2 uur buiten kan zijn. Uw hond kan lekker gaan rennen, ravotten en speuren met de andere honden. Er zijn ook beschutte plekken waar uw hond zich rustig terug kan trekken. Wanneer nodig kan uw hond na afloop afgespoeld worden zodat hij of zij weer schoon thuis komt.

Als gecertificeerde, professionele en betrouwbare hondenuitlaatservice (HUS) biedt Hondenuitlaatservice De Hondenbus ook nachtopvang in huiselijke kring aan en training. Uw hond zal thuis opgehaald worden en hij of zij zal na afloop weer terug gebracht worden. U kunt, wanneer u dit wenst, uw hond ook zelf brengen en ophalen.

Heeft u een vraag aan Hondenuitlaatservice De Hondenbus? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. U kunt de website ook bekijken voor meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hondenuitlaatservice De Hondenbus uit de rubriek dierverzorger uit Purmerend is gevestigd aan de Oostdijk 22 in Purmerend. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-15191569.

Diensten en producten voor dierverzorger

Trefwoorden die horen bij Hondenuitlaatservice De Hondenbus zijn o.a. :