Home 4 Beauties in Purmerend

Welkom bij Home4Beauties.

Over Home 4 Beauties

Home 4 Beauties valt onder de rubriek schoonheidssalon in Purmerend.

Op deze site kunt u alle informatie vinden over de vele professionele behandelingen die ik aanbied. In mijn salon streef ik naar huidverbetering en anti-aging. Doordat ik regelmatig trainingen en cursussen volg blijf ik goed op de hoogte van alle nieuwe technieken en trends.

Het beste resultaat kan alleen bereikt worden door de combinatie van een kwaliteitsbehandeling in combinatie met de juiste thuisverzorging. Mijn advies is dan ook om de producten die tijdens een behandeling worden gebruikt ook thuis in te zetten. Ik begin altijd met een uitgebreid intake gesprek en huidanalyse. Hierdoor wordt precies duidelijk wat uw wensen zijn en in welke conditie uw huid is. Aan de hand daarvan kan ik u adviseren over hoe wij het beste uw wens kunnen laten uitkomen.

Behandelingen:

- Huidverbetering - Phyris skin care concept - Naaldloze Mesotherapie - Beauty Defect Repair - Pedicure

Voor meer info kan ik u doorsturen naar onze website. Mocht u nog vragen hebben na het bekijken van mijn website dan hoor ik het graag. Ik hoop u snel te mogen ontmoeten in mijn salon.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Home 4 Beauties uit de rubriek schoonheidssalon uit Purmerend is gevestigd aan de Overlanderstraat 446 in Purmerend. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-16045837.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Home 4 Beauties zijn o.a. :