Het Boekenschuurtje in Purmerend

Het Boekenschuurtje

Over Het Boekenschuurtje

Het Boekenschuurtje valt onder de rubriek reparatie service uit Purmerend.

Het Boekenschuurtje in Purmerend biedt u de mogelijkheid kennis te maken met het eeuwenoude maar springlevende ambacht van boekbinden!

Handboekbinder is een van de oudste grafische beroepen, ouder nog dan de drukker. Ook toen er alleen nog maar handgeschreven boeken waren, werden die al ingebonden. Weliswaar zijn de toegepaste materialen in de loop van de tijd sterk veranderd en verbeterd maar de werkwijze van het boekbinden is in essentie ongewijzigd gebleven.

wij zijn open van ma t/m za van 10:00 tot 17:00.

Om teleurstelling te voorkomen kunt u beter van te voren even bellen, het kan zijn dat we even weg zijn. Wij ontvangen u graag in ons knusse schuurtje waar u de beschikking heeft over alle noodzakelijke gereedschap en apparatuur.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag ter woord. Ook kunt u een kijkje nemen op onze website voor meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Het Boekenschuurtje uit de rubriek reparatie service uit Purmerend is gevestigd aan de Laagveenstraat 2 in Purmerend. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30405513.

Diensten en producten voor reparatie service

Trefwoorden die horen bij Het Boekenschuurtje zijn o.a. :