Fitness 4 you in Purmerend

Fitness4You | Wacht niet langer begin meteen.

Over Fitness 4 you

Fitness 4 you valt onder de rubriek sportschool uit Purmerend.

Fitness4you is een fitnesscentrum waar kwaliteit zeer belangrijk is. De huiselijke sfeer zorgt ervoor dat u er zich thuis voelt. Fitness4you heeft een professioneel en zeer betrokken team voor u klaar staan. Persoonlijke aandacht, sfeer en kwaliteit zijn erg belangrijk voor ons. Al onze medewerkers dragen hier aan bij: schone kleedkamers, een glimlach en een vriendelijk woord, een kop koffie en niet onbelangrijk, uitstekende sportlessen. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en staan garant voor kwaliteit. Wij geloven in een gezonde leefstijl en dragen dit uit!

Ongeacht uw doel om ons fitnesscentrum te bezoeken – bijvoorbeeld voor de verbetering van uw conditie, sportprestaties, voor spieropbouw of het werken aan een gezond gewicht – Fitness4you heeft alles in huis om het beste uit u te halen. Dit doet u samen met een team van gekwalificeerde, ervaren trainers die uitgaan van uw persoonlijke situatie en wensen om zo een doeltreffend individueel trainingsschema voor u op te stellen.

Wij helpen u graag verder bij ons fitnesscentrum in Purmerend.

Voor meer informatie kunt naar onze website: http://www.fitness4you.nu


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Fitness 4 you uit de rubriek sportschool uit Purmerend is gevestigd aan de Dubbele buurt 16 in Purmerend. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0299-406769.

Diensten en producten voor sportschool

Trefwoorden die horen bij Fitness 4 you zijn o.a. :