Eigen Weg Doel Bewust in Purmerend

EigenWegDoelBewust | Volg je Eigen Weg en wees Doel Bewust!

Over Eigen Weg Doel Bewust

Eigen Weg Doel Bewust valt onder de rubriek coaching in Purmerend.

Eigen Weg Doel Bewust, dit is de naam van het bedrijf van Martine Hamstra. Volg je Eigen Weg en wees Doel Bewust. Ieder woord is met een hoofdletter geschreven omdat ieder woord ergens voor staat en een eigen waarde heeft: EIGEN: Zelf, wees jeZelf, wees authentiek. WEG: Yellow brick road, jouw pad, focus. DOEL: jouw doel, je droom, waar ben je naartoe onderweg, waarom ben je hier. BEWUST: bewustzijn, leef met bewustzijn, leef in een bewust zijn Haar doel is om jou Bewust te laten Zijn. Naast je te staan en inzichten te geven, "Want dan heeft het leven dat ik heb geleefd zin, dan krijgen mijn (levens)ervaringen waarde", geeft zij zelf aan.

Martine is Schilden Systeem Coach en Therapeut Systemisch Werk: Coaching door middel van de Schilden van de Innerlijke Familie biedt een krachtige tool om lastige onderwerpen bespreekbaar te maken, visueel te maken en oplossingen te zien.

Kennis maken en werken met je Innerlijke Familie (je innerlijke meisje, je innerlijke jongetje, je innerlijke man en je innerlijke vrouw) dat kan tijdens:

- 1 op 1 coaching; - In partnerrelaties, relatie coaching; - In team verband, organisatie coaching.

Wil jij weten wat jouw drive is in het leven? - Licentie ten behoeve van het afnemen van drijfveren test (IFD)

Wat is jouw verlangen: - Familie- en organisatie opstellingen volgens het gedachtengoed van Franz Ruppert. (middels tafelopstellingen of met behulp van representanten)

Naast coaching kun je ook bij haar terecht voor: Een Access Bars behandeling of een Energetische Facelift. Dit kan heilzaam werken op allerlei lichamelijke en geestelijke aspecten. Bijvoorbeeld bij: angsten en fobieën, depressie, vermoeidheid, slapeloosheid etc. Geeft rust en ruimte in een hoofd en lijf vol chaos.

Tarot consult: Maar ook voor een Tarot Consult kun je bij Eigen Weg Doel Bewust terecht. Ben je nieuwsgierig naar wat de kaarten jou te vertellen hebben? Met haar kennis van het kaartspel laat zij de kaarten tot jou spreken en met haar intuïtie zal daarbij een diepere laag toevoegen aan de boodschappen die je worden gegeven.

Voor meer informatie over de mogelijkheden of een afspraak maken voor een consult of behandeling, dan verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Eigen Weg Doel Bewust uit de rubriek coaching uit Purmerend is gevestigd aan de Newtonstraat 83, 1e verdieping in Purmerend. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42867007.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Eigen Weg Doel Bewust zijn o.a. :

Nieuws van Eigen Weg Doel Bewust in Purmerend

GEZIEN, GEHOORD en BEGREPEN

GEZIEN, GEHOORD en BEGREPEN

nog 2maal dit jaar op 10/10 en 12/12 mijn workshop vanuit Het Thuishuis. Met een hele kleine groep en corona proof!

online 5 stappen cursus Innerlijke Familie

online 5 stappen cursus Innerlijke Familie

Op een andere manier jezelf en je partner (beter) leren kennen.