DIRECT Budgetcoaching & Budgetbeheer in Alkmaar

Verkeert u momenteel in een lastig financieel parket?

Over DIRECT Budgetcoaching & Budgetbeheer

DIRECT Budgetcoaching & Budgetbeheer valt onder de rubriek financieel adviseur in Purmerend.

Een goede budgetbeheerder voorkomt dat je in de situatie terecht komt of blijft waarin schuldeisers je beurtelings benaderen met herinneringen, aanmaningen en dreigementen.

Welkom op de website van Budgetcoaching & Budgetbeheer Direct

We zijn gevestigd in Alkmaar en we bieden hulp aan mensen in geheel Noord-Holland die niet (meer) in staat zijn om financiele problemen op te lossen. Dit kan komen door geestelijke/fysieke problemen, wij behartigen de fianciele belangen van onze cliënten zo goed mogelijk. Of uw problemen nu net zijn ontstaan of al wat langer spelen. Maak vandaag nog een eind aan uw financiele crisis en laat mij u helpen bij uw budgetbeheer.

U bent echt niet de enige. Vele mensen/gezinnen kampen momenteel met fianciele tegenslagen. Soms worden die problemen alleen maar groter en blijven de problemen zich opstapelen. Budgetbeheer is een oplossing voor uw problemen indien één van onderstaande punten op u van toepassing is. - U heeft schulden, maar schuldsanering is nog niet noodzakelijk. - U heeft maandelijks geld tekort, ondanks uw uitkering of vast inkomen. - U heeft andere zorgen aan uw hoofd en kunt uw geldzorgen niet meer bijhouden. - U heeft schulden en u weet niet meer hoe u hieruit moet komen. - U heeft een stapel ongeopende post en aanmaningen. - Er is loonbeslag gelegd op uw inkomen of uitkering of dit dreigt te gebeuren. - U heeft al zelfstandig betalingsregelingen getroffenm, maar het lukt u niet om deze na te komen.

Budgetcoaching: Met geld omgaan is niet voor iedereen even gemakkelijk. Als budgetcoach help ik je om keuzes te maken en je inkomen optimaal te benutten. Als er sprake is van schulden wil ik je op een heldere en overzichtelijke wijze inzicht geven in de oorzaak hiervan. Ik geef je suggesties over je besparingsmogelijkheden.

En we helpen u graag uit de schulden. We komen bij u thuis, in uw eigen veilige omgeving. Heeft u een stapel rekeningen die u niet kan betalen, ben u bang om enveloppen te openen, kunt u geen regelingen meer treffen met CJIB, bent u aangemeld bij het CAK, beslag op uw loon, deurwaarders aan de stoep? Stres? Dat kan gebeuren. Wacht niet lang en neem contact met ons op. Wij helpen je direct om weer rust te krijgen en uw financiën weer op orde te krijgen.

Contact opnemen Neem vrijblijvend contact op en maak kennis met mij. We kunnen een korte intake houden over wat de status is van je financiële situatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

DIRECT Budgetcoaching & Budgetbeheer uit de rubriek financieel adviseur uit Purmerend is gevestigd aan de Postbus 9456 in Alkmaar. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-52502003.

Diensten en producten voor financieel adviseur

Trefwoorden die horen bij DIRECT Budgetcoaching & Budgetbeheer zijn o.a. :