desneltestcovid19.nl in Purmerend

desneltestcovid19.nl | Snel en betrouwbaar testen op COVID-19 bij u op locatie in Purmerend.

Over desneltestcovid19.nl

desneltestcovid19.nl valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Purmerend.

Desneltestcovid19.nl is als bemiddelaar voor medische zorgverlening gespecialiseerd in het kwalificeren en flexibel inzetten van zorgprofessionals met ervaring in het afnemen van Corona-sneltests.

Momenteel kampen we in ons land met een gebrek aan testcapaciteit. Veel meer mensen willen zich laten testen dan mogelijk is. Tezelfdertijd hebben veel bedrijven een enorm uitval aan personeel. Want wegens drukte duurt het testen bij de GGD al gauw 2-4 werkdagen. Bovendien kunt u zonder klachten niet terecht bij de GGD.

Desneltestcovid19.nl gaat als volgt te werk:

- Afspraak maken (U kunt gemakkelijk online een testafspraak maken. Nadat u een afspraak heeft gemaakt, ontvangt u van Desneltestcovid19.nl medische team duidelijke instructies ter voorbereiding van de COVID-19 sneltest.)

- Testlocatie bezoeken (Wanneer u aankomt op de testlocatie vraagt Desneltestcovid19.nl u vriendelijk zich te houden aan de geldende RIVM-richtlijnen.)

- Afname sneltest (desneltestcovid19.nl biedt u de Abbott sneltest aan die middels een neusswab wordt afgenomen. Deze test toont aan of er antigenen (specifiek Corona-eiwit) in uw neusslijm aanwezig zijn)

- Uitslag & Advies (Uw testuitslag wordt binnen 15 minuten per mail aan u bevestigd. Afhankelijk van uw testresultaat, krijgt u advies mee naar huis. COVID-19 is een meldingsplichtige ziekte en wordt dus bij de GGD gemeld.)

Desneltestcovid19.nl sneltesten voor bedrijven, onderwijs en zorg. Veel bedrijven kampen in toenemende mate met wachtverzuim, doordat medewerkers bij een verkoudheid thuis moeten wachten op de uitslag van een mogelijke Coronatest. Desneltestcovid19.nl biedt een oplossing om die direct te kunnen testen met een RIVM goedgekeurd laboratorium of door de overheid goedgekeurde sneltest met CE markering. Hierdoor heeft uw medewerker binnen 15 minuten de uitslag.

Bij Desneltestcovid19.nl is het mogelijk om op factuur vooraf testcapaciteit te reserveren en in te kopen. Bedrijven krijgen de garantie dat er 7 dagen per week beschikbaarheid is om personeel te laten testen met voorrang.

Met een door Desneltestcovid19.nl georganiseerde testdag kunt u in één klap het aantal besmettingen binnen uw bedrijf in kaart brengen. Zo bewaakt u uw bedrijfscontinuïteit en kunnen uw medewerkers zonder zorgen en een veilig gevoel aan het werk.

Bij Desneltestcovid19.nl worden PCR testen met reiscertificaten aangeboden!!!

Voor meer informatie over de mogelijkheden en/of tarieven, verwijs ik u graag door naar de website. U kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

desneltestcovid19.nl uit de rubriek gezondheidscentrum uit Purmerend is gevestigd aan de amperestraat 35 in purmerend. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48178558.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij desneltestcovid19.nl zijn o.a. :