CompTess Card Systems in Purmerend

Fullfilment apparatuur en cardprint systemen

Over CompTess Card Systems

CompTess Card Systems valt onder de rubriek automatisering in Purmerend.

CompTess bedrukt en personaliseerd clubpassen, schoolpassen, bedrijfspassen, badges, BHV-passen, Desfire & Mifare kaarten, Magneetstrip, Barcodes en QR-codes.

ohn Tesselaar heeft meer dan 30 jaar ervaring in onderhoud het personaliseren van kaarten en kaart personalisatie apparatuur. Voor het bieden van ondersteuning bij het Nederlands Paspoort project een Award van Datacard in ontvangst mogen nemen. Tevens internationale ervaring op het gebied van Card-technologie, en bied technische ondersteuning bij Chip- en Mifare card projecten. Ook voor service &onderhoud aan card systemen en printers kunt u aan mij uitbesteden.

Gespecialiseerd in Re-Transfer-printers en Card-mailing systemen. Bij alle aangeschafte apparatuur behoort installatie en instructie. Naast leverancier, distributeur en technische ondersteuning kunt u mij benaderen voor bemiddeling bij aanschaf van Card-verwerkende apparatuur.

Vraag informatie aan via het contact formulier op mijn website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

CompTess Card Systems uit de rubriek automatisering uit Purmerend is gevestigd aan de Postbus 1282 in Purmerend. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0299-420696.

Diensten en producten voor automatisering

Trefwoorden die horen bij CompTess Card Systems zijn o.a. :