Best Budget Beheer in Koog Aan De Zaan

Budget beheer - particulier & zakelijk

Over Best Budget Beheer

Best Budget Beheer valt onder de rubriek coaching in Purmerend.

Overzicht kwijt? Aanmaningen? (Loon)beslag? Deurwaarders?

Wist u dat 1 op de 5 huishoudens kampt met geldzorgen? 60% van de geldzorgen komen door veranderingen in het leven zoals scheiding, werkloosheid en ziekte.

Lukt het je niet om je inkomsten en uitgaven in balans te brengen? En heb je hierdoor schulden of onbetaalde rekeningen? Hoe je ook je best doet en denkt dat het volgende maand wel beter gaat, er gebeurt iedere keer iets waardoor het niet lukt. Je betalingen gaan steeds meer achterlopen en aanmaningen komen binnen.

Door je schulden of onbetaalde rekeningen voel je je onzeker en gespannen en soms ook verdrietig en eenzaam. Vaak overvalt het gevoel je dat je er alleen voor staat. Doorgaan met je financiƫn zoals je het nu doet is niet de oplossing. Het moet anders, maar hoe?

Wij helpen u overzicht te krijgen in uw financiƫn. Ons stappenplan: 1. Eerst inventariseren wij alle inkomsten, uitgaven en uw schulden. 2. Stabiliseren van uw schulden 3. Opstellen budgetplan 4. Aflossen

Onze extra's: Wij bieden tevens hulp bij het invullen van formulieren, overheidsformulieren. Ook kunt u bij ons terecht voor uitleggen/meelezen van uw post, hulp bij het aanvragen van voorzieningen, hulp bij het invullen van uw inkomstenbelasting.

Wij hebben ervaring in de volgende gebieden en situaties: - Dak- en thuislozen - Verslaafd (geweest) - Werkloos, minima, bijstand - ZZP-ers

Plan meteen jouw gratis en vrijblijvende kennismaking.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Best Budget Beheer uit de rubriek coaching uit Purmerend is gevestigd aan de Lagendijk 3 - Kantoor B2.25 in Koog aan de Zaan. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 075-2073450.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Best Budget Beheer zijn o.a. :