Autidogs in Heerhugowaard

Training voor hond en autisme of ptss hulphond

Over Autidogs

Autidogs valt onder de rubriek coaching in Purmerend.

Misschien is een hulphond iets voor jou wanneer je vastloopt door autisme, ptss of een andere psychische stoornis Autidogs komt in jouw vertrouwde omgeving trainen. Samen zorgen we voor een hoopvolle toekomst!

Ik ben Trudy Drenth-Ineke en ik heb een dochter die 5 jaar lang tijdens haar tienerjaren niet meer naar school kon. Naar buiten gaan was al een hele opgave. Ze werd steeds zieker. Na vele sessies met een psycholoog en twee keer een opname, bleek ze last te hebben van autisme en diverse angststoornissen. Ze heeft nu een hulphond. Ze kon weer naar school met "Pepper", kreeg weer het sociale leven wat ze zo verdiende. Ze woont zelfs zelfstandig op het moment. Door al die jaren heb ik mezelf meer en meer verdiept in autisme.

En ik ben erg geschrokken van het aantal kinderen, jongeren en jong volwassenen dat thuis zit. Ik gun iedereen het geluk en de vrijheid in het leven! Dus ben ik mij gaan omscholen, zodat ik een ieder kan helpen weer mee te draaien in de maatschappij. Ik ben nu kindercoach, opleider hulphondentrainer en kynologisch instructeur.

Mijn droom is om mensen te helpen, vooral als ze niet in aanmerking komen voor subsidie van de gemeente(WMO). Helaas wordt een psychische hulphond (nog) niet vergoed door de zorgverzekering. Ik wil zorgen voor een betaalbaar traject.

Als u vragen hebt of een afspraak wilt maken, kunt u contact met mij opnemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Autidogs uit de rubriek coaching uit Purmerend is gevestigd aan de Schaapskuilmeer 89 in Heerhugowaard. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30753055.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Autidogs zijn o.a. :