Apollo acupunctuur in Purmerend

Apollo acupunctuur: Praktijk voor Acupunctuur en Natuurgeneeskunde.

Over Apollo acupunctuur

Apollo acupunctuur valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Purmerend.

Welkom bij Apollo acupunctuur,

Bent u op zoek naar een professionele en ervaren acupuncturist? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Even voorstellen: Mijn naam is Francis de Ruiter in 1966 geboren in Amsterdam en in 2002 verhuisd naar Leeuwarden waar ik mijn praktijk aan huis heb gehad. In 2010 verhuisde mijn praktijk weer terug naar Purmerend.

Na vele jaren Tae kwon-do beoefenen op hoog niveau ging ik het wat rustiger aan doen. Ik wilde wel actief blijven in de sport, en mijn ervaring gebruiken, en besloot toen de opleiding sporttherapeut te gaan volgen bij opleidingsinstituut Leffelaar in Amsterdam. Ik ben toen enige tijd verzorgster geweest van het Nederlandse Taekwon-do team. Ik miste echter mogelijkheden om mensen verder te helpen in hun herstel of opbouw in de sport maar ook daarbuiten en dat was de reden voor mij om de Chinese geneeskunde te gaan leren. Dit was voor mij het begin van een inspirerende ontdekkingstocht welke nog altijd voortduurt.

Apollo is van start gegaan op 4 juni 2001 in Amsterdam onder de naam Apollo sportmassage.

Eerst alleen als praktijk voor massage, en later is daar de behandeling met acupunctuur bijgekomen.

Inmiddels heeft Apollo zich gevestigd in Purmerend, en vanaf de eerste dag is er veel vraag naar de behandelingen bij Apollo.

Apollo acupunctuur is ingeschreven bij de beroepsvereniging VBAG waardoor veel verzekeraars de acupunctuurbehandeling vergoeden.

De naam is veranderd in Apollo acupunctuur om verwarring te voorkomen.

Apollo was de zoon van Zeus voor wie de eerste Olympische Spelen werden georganiseerd. En omdat ik mij toen bezig hield met de sport wilde ik een naam die met alle sport verenigd kon worden.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen en de website raadplegen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Apollo acupunctuur uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Purmerend is gevestigd aan de Gangeslaan 51-53 in Purmerend. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25068300.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Apollo acupunctuur zijn o.a. :